Sposób przygotowania:
Sałatka z ogórka i fety
Porcja dla 2 osób
Na jedną porcję:
Energia: 190 kcal
Tłuszcze ogółem: 15,5 g
Cholesterol: 40 mg
Ogórki umyj, pokrój w plasterki, wsyp do salaterki, posól i odstaw. Gdy ogórki puszczą sok, odsącz je. Koperek drobno posiekaj, Ser pokrój w niedużą kostkę. Do ogórków dodaj pokrojoną fetę, oliwki i koperek. Całość zmieszaj, polej oliwą z oliwek i przypraw pieprzem.
Na jedną porcję:
Energia: 190 kcal
Tłuszcze ogółem: 15,5 g
Cholesterol: 40 mg
Ogórki umyj, pokrój w plasterki, wsyp do salaterki, posól i odstaw. Gdy ogórki puszczą sok, odsącz je. Koperek drobno posiekaj, Ser pokrój w niedużą kostkę. Do ogórków dodaj pokrojoną fetę, oliwki i koperek. Całość zmieszaj, polej oliwą z oliwek i przypraw pieprzem.