Sposób przygotowania:
Sałatka z pekinki, kukurydzy i sera mozzarella
1. Kapustę oczyszczamy z wierzchnich liści, następnie drobno kroimy ( ja kroiłam same zielone części, białe zgrubienia wyrzuciłam ). Kukurydzę i ser dokładnie odsączamy z zalewy. Ser kroimy w kostkę.
2. Sos sałatkowy dokładnie mieszamy z olejem i wodą.
3. Następnie wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Sałatkę odstawiamy na kilka chwil, żeby składniki się przegryzły.
4. Po tym czasie sałatka jest gotowa do podania. Smacznego.
Rady: Z przepisu wychodzi 4 porcje.
2. Sos sałatkowy dokładnie mieszamy z olejem i wodą.
3. Następnie wszystkie składniki dokładnie ze sobą mieszamy. Sałatkę odstawiamy na kilka chwil, żeby składniki się przegryzły.
4. Po tym czasie sałatka jest gotowa do podania. Smacznego.
Rady: Z przepisu wychodzi 4 porcje.