Sposób przygotowania:
Sałatka z roszponki, truskawek i camemberta
Roszponkę umyć i dokładnie osuszyć, po czym ułożyć na talerzu. Dodać umyte i pokrojone na połówki lub ćwiartki truskawki.
Camembert pokroić na 6 trójkącików i ułożyć na sałacie. Całość polać kremem z octu balsamicznego. Jeśli nie macie gotowego kremu, wystarczy że odparujecie ocet balsamiczny (powinien być dosyć gęsty).
Sałatkę podajemy od razu po polaniu sosem, inaczej straci na walorach wizualnych i smakowych.
Camembert pokroić na 6 trójkącików i ułożyć na sałacie. Całość polać kremem z octu balsamicznego. Jeśli nie macie gotowego kremu, wystarczy że odparujecie ocet balsamiczny (powinien być dosyć gęsty).
Sałatkę podajemy od razu po polaniu sosem, inaczej straci na walorach wizualnych i smakowych.