Sposób przygotowania:
Sałatka z rukolą i fetą
Ser feta pokroić w kostkę. Rukolę opłukać i osuszyć. Mięso kurczaka opłukać i osuszyć papierowym ręcznikiem a następnie pokroić w kostkę.
Mięso usmażyć na oliwie doprawiając do smaku solą i pieprzem. Do rukoli dodać ser feta oraz usmażone zimne kawałki filetu z kurczaka.
Ziarna uprażyć i również wsypać do sałatki. Sos przygotować według informacji na opakowaniu i wlać do sałatki, całość wymieszać, można od razu podawać
Mięso usmażyć na oliwie doprawiając do smaku solą i pieprzem. Do rukoli dodać ser feta oraz usmażone zimne kawałki filetu z kurczaka.
Ziarna uprażyć i również wsypać do sałatki. Sos przygotować według informacji na opakowaniu i wlać do sałatki, całość wymieszać, można od razu podawać