Sposób przygotowania:
Sałatka z tuńczykiem
Kukurydzę odsączyć z zalewy, przełożyć do miski.
Tuńczyka odsączyć z zalewy i dodać do kukurydzy.
Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do kukurydzy i tuńczyka.
Jajka ugotować na twardo 8 minut, obrać, pokroić w kosteczkę i dodać do pozostałych składników.
Ogórki konserwowe pokroić w kosteczkę i dodać do miski. Wymieszać, dodać keczup, majonez, sól i pieprz, wymieszać. Podawać schłodzone.
Tuńczyka odsączyć z zalewy i dodać do kukurydzy.
Ryż ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu, dodać do kukurydzy i tuńczyka.
Jajka ugotować na twardo 8 minut, obrać, pokroić w kosteczkę i dodać do pozostałych składników.
Ogórki konserwowe pokroić w kosteczkę i dodać do miski. Wymieszać, dodać keczup, majonez, sól i pieprz, wymieszać. Podawać schłodzone.
Czekoladka 2