kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Sałatka z tuńczykiem i fasolą czerwoną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Tuńczyka, cebulkę i fasolę odsączyć, włożyć do miski, dodać pokrojony drobno koperek, doprawić solą i pieprzem. Podawać schłodzone.

Sałatka z tuńczykiem i fasolą czerwoną

Składniki:

Sałatka z tuńczykiem i fasolą czerwoną

 

  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 1 słoik cebulki marynowanej
  • 1 puszka fasoli czerwonej
  • 1 pęczek koperku

Sposób przygotowania:

Sałatka z tuńczykiem i fasolą czerwoną
Tuńczyka, cebulkę i fasolę odsączyć, włożyć do miski, dodać pokrojony drobno koperek, doprawić solą i pieprzem. Podawać schłodzone.