Sposób przygotowania:
Sałatka z tuńczykiem i porem
Na początku ryż ugotować na sypko według przepisu podanego na opakowaniu. Po ugotowaniu ostudzić. Zimny wsypać do miski.
Następnie pora umyć, osuszyć i pokroić.Dodać do ryżu. Tuńczyka odsączyć z zalewy, połamać na kawałki. Dodać do miski.Następnie dorzucić także odsączoną kukurydzę i fasolę. Wszystkie składniki połączyć z majonezem i dokładnie wymieszać. Do smaku doprawić słodką papryką w proszku,solą i pieprzem. Przed podaniem sałatkę schłodzić w lodówce. Smacznego.
Następnie pora umyć, osuszyć i pokroić.Dodać do ryżu. Tuńczyka odsączyć z zalewy, połamać na kawałki. Dodać do miski.Następnie dorzucić także odsączoną kukurydzę i fasolę. Wszystkie składniki połączyć z majonezem i dokładnie wymieszać. Do smaku doprawić słodką papryką w proszku,solą i pieprzem. Przed podaniem sałatkę schłodzić w lodówce. Smacznego.