Sposób przygotowania:
Sałatka z wędzoną piersią z indyka i winogronami
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu, odcedzamy, studzimy.
Filet z indyka kroimy w kostkę. Szczypiorek myjemy i siekamy. Ser żółty kroimy w kostkę.
Winogrona myjemy, kroimy na połówki, a większe na ćwiartki, wyjmujemy pestki.
Kukurydzę osączamy z zalewy.
Mięso, ser, kukurydzę, szczypiorek i winogrona łączymy w salaterce, na koniec dodajemy ostudzony makaron. Przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez, mieszamy.
Filet z indyka kroimy w kostkę. Szczypiorek myjemy i siekamy. Ser żółty kroimy w kostkę.
Winogrona myjemy, kroimy na połówki, a większe na ćwiartki, wyjmujemy pestki.
Kukurydzę osączamy z zalewy.
Mięso, ser, kukurydzę, szczypiorek i winogrona łączymy w salaterce, na koniec dodajemy ostudzony makaron. Przyprawiamy solą i pieprzem, dodajemy majonez, mieszamy.