Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskich
Do dużej miski wsypujemy:
- odsączoną i przepłukaną kukurydzę, groszek i fasolkę
- posiekaną kapustę pekińską
- pokrojoną w kosteczkę paprykę konserwową
- drobno pokruszony makaron i przyprawy z zupek chińskich (UWAGA! dodajemy tylko przyprawy - bez olejku).
Pierś z kurczaka kroimy w kosteczkę i wrzucamy na patelnię. Solimy i pieprzymy do smaku , smażymy dopóki nie odparuje większość wody (ale nie cała - potrzebna jest by makaron się ładnie rozprężył). Wrzucamy to do reszty składników i wszystko razem mieszamy. Dodajemy majonez i wkładamy do lodówki na około 30 min.
Smacznego :]
- odsączoną i przepłukaną kukurydzę, groszek i fasolkę
- posiekaną kapustę pekińską
- pokrojoną w kosteczkę paprykę konserwową
- drobno pokruszony makaron i przyprawy z zupek chińskich (UWAGA! dodajemy tylko przyprawy - bez olejku).
Pierś z kurczaka kroimy w kosteczkę i wrzucamy na patelnię. Solimy i pieprzymy do smaku , smażymy dopóki nie odparuje większość wody (ale nie cała - potrzebna jest by makaron się ładnie rozprężył). Wrzucamy to do reszty składników i wszystko razem mieszamy. Dodajemy majonez i wkładamy do lodówki na około 30 min.
Smacznego :]
ka5iaa