Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskichETAP 1:
Filet z kurczaka pokroić w małą kostkę, oprószyć przyprawą do kurczaka, curry, pieprzem i odstawić na około 30 minut. Po tym czasie usmażyć na oleju i pozostawić do wystudzenia.
ETAP 2:
Kolorowe papryki i ogórki pokroić w drobną kostkę, a kukurydzę odsączyć z zalewy.
ETAP 3:
Cebulę obrać i pokroić w małą kostkę, a szczypiorek drobno posiekać.
ETAP 4:
Filet z kurczaka, papryki, ogórki, kukurydzę, cebulę i szczypiorek przełożyć do salaterki, następnie dodać pokruszony makaron, przyprawy z zupek chińskich, majonez i całość dokładnie wymieszać. Wstawić do lodówki na około 2 godziny aby smaki się przegryzły.
gosiapiotrek23
robaczek