ewelina.mn

ewelina.mn

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 663]

Sałatka żółto – zielona

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczna sałatka na każdą okazję.

Sałatka żółto – zielona

Składniki:

Sałatka żółto – zielona

 

 

Sposób przygotowania:

Sałatka żółto – zielona
Ser kroimy w kostkę. Paprykę myjemy, przekrawamy na pół, wycinamy gniazdo nasienne. Kroimy ją w kostkę i mieszamy z serem. Szczypiorek myjemy i siekamy drobno. Dodajemy do reszty składników. Jogurt mieszamy z musztardą, solą i pieprzem. Przygotowanym w ten sposób sosem polewamy sałatkę. Mieszamy dokładnie. Gotową sałatkę serwujemy od razu, najlepiej ze świeżym pieczywem.

Tagi:

sery ser