Sposób przygotowania:
Salsa pomidorowa
Pomidory włóż do wrzącej wody, a następnie opłucz pod zimną wodą. Obierz pomidory ze skórki i pokrój w drobną kostkę. Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Kolendrę umyj i posiekaj. Wszystkie składniki wymieszaj w misce, skrop sokiem z limonki i sosem chili, dopraw do smaku solą i pieprzem. Salsę odstaw na godzinę, żeby składniki sosu wydobyły swój aromat.
![Salsa pomidorowa Salsa pomidorowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salsa-pomidorowa-72558.jpg)
![Salsa pomidorowa Salsa pomidorowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salsa-pomidorowa-72559.jpg)
![Salsa pomidorowa Salsa pomidorowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salsa-pomidorowa-72560.jpg)
![Salsa pomidorowa Salsa pomidorowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/salsa-pomidorowa-72561.jpg)
iwona3004