Sposób przygotowania:
Selerowe krążki
Selery poobraniui pokrojeniu w plastry grubości 0.5 centymetra ugotowac do miękkości. Po odsączeniu z wody i ostudzeniu posolić i obtaczać w jajku, a następnie w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej, kłaść selery i smażyć do uzyskania złotego koloru. Powstaje smaczna chrupiąca otoczka. Jest to doskonały dodatek do obiadu lub przystawka.
![Selerowe krążki Selerowe krążki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/selerowe-krazki-74182.jpg)
![Selerowe krążki Selerowe krążki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/selerowe-krazki-74183.jpg)
![Selerowe krążki Selerowe krążki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/selerowe-krazki-74184.jpg)
![Selerowe krążki Selerowe krążki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/selerowe-krazki-74185.jpg)