Sposób przygotowania:
Siekane kotlety z piersi kurczaka
Mięso myjemy i osuszamy z wody, siekamy w kosteczkę, przekładamy do miski. Cebulę obieramy z łusek i razem ze szczypiorkiem, kroimy na drobno. Dokładamy do miski i wkładamy ser żółty, majonez, jajko, mąkę i przyprawy, mieszamy. Na patelnię wlewamy olej i rozgrzewamy, smażymy kotlety na rumiany kolor.
Usmażone przekładamy na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, odsączamy z nadmiaru oleju.
Usmażone przekładamy na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem, odsączamy z nadmiaru oleju.
![Siekane kotlety z piersi kurczaka Siekane kotlety z piersi kurczaka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/siekane-kotlety-z-piersi-kurczaka-594511.jpg)
![Siekane kotlety z piersi kurczaka Siekane kotlety z piersi kurczaka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/siekane-kotlety-z-piersi-kurczaka-594512.jpg)
![Siekane kotlety z piersi kurczaka Siekane kotlety z piersi kurczaka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/siekane-kotlety-z-piersi-kurczaka-594513.jpg)
![Siekane kotlety z piersi kurczaka Siekane kotlety z piersi kurczaka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/siekane-kotlety-z-piersi-kurczaka-594514.jpg)
![Siekane kotlety z piersi kurczaka Siekane kotlety z piersi kurczaka](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/siekane-kotlety-z-piersi-kurczaka-594515.jpg)