Sposób przygotowania:
Słodka sałatka brzoskiwioniowo-morelowa
Owoce z puszek odcedzić. Pokroić w drobną kostkę. Wrzucić do miski.
Gruszki obrać i umyć. Pokrojone w kostkę dodać do miski.
Banany obrać i pokroić w kostkę. Dodać do reszty składników.
Do jogurtu dodać cukier waniliowy, rodzynki, orzechy, miód.
Przygotowanym sosem zalać sałatkę.
Wszystkie składniki delikatnie połączyć.
Odstawić do lodówki na 20 minut.
Gruszki obrać i umyć. Pokrojone w kostkę dodać do miski.
Banany obrać i pokroić w kostkę. Dodać do reszty składników.
Do jogurtu dodać cukier waniliowy, rodzynki, orzechy, miód.
Przygotowanym sosem zalać sałatkę.
Wszystkie składniki delikatnie połączyć.
Odstawić do lodówki na 20 minut.