Sposób przygotowania:
Śmietanowe toffino
ciasto biszkoptowe . Wszystkie składniki połączyć ze sobą i mieszać gęstą rózgą około 6 minut . Następnie włożyć do pieca i piec w temperaturze 200 stopni C przez około 25-30 minut . Masa śmietanowa: Alaskę połączyć z woda i dodać do napowietrzonej śmietanki , odłożyć 1,60kg masy , pozostałą część podzielić na 2 równe części .
Opisz przygotowania; Odpieczony blat biszkoptowy przekroić na 3 części . Posmarować blat rozpuszczonym nadzieniem toffi , następnie wyłożyć masę śmietanową , przykryć blatem . ponownie przesmarować blat rozpuszczonym nadzieniem toffi , wyłożyć masę śmietanową , przykryć blatem . Na wierzch ostatniego blatu posmarować toffi wyłożyć pozostałą masę śmietanową 1,60kg. Wierzch udekorować delikatnymi pasemkami z nadzienia toffi .
Opisz przygotowania; Odpieczony blat biszkoptowy przekroić na 3 części . Posmarować blat rozpuszczonym nadzieniem toffi , następnie wyłożyć masę śmietanową , przykryć blatem . ponownie przesmarować blat rozpuszczonym nadzieniem toffi , wyłożyć masę śmietanową , przykryć blatem . Na wierzch ostatniego blatu posmarować toffi wyłożyć pozostałą masę śmietanową 1,60kg. Wierzch udekorować delikatnymi pasemkami z nadzienia toffi .