Sposób przygotowania:
Śniadaniowe torciki
Z pieczywa za pomocą foremek wycinamy 6 krążków. Otwieramy puszkę i zawartość przekładamy do miseczki.Widelcem rozdrabniamy rybę. Dodajemy drobno pokrojone jajka,ogórki,olej oraz cebulkę.Solimy,pieprzymy i dokładnie mieszamy. Na talerzu ustawiamy foremkę i na spód wkładamy krążek pieczywa,na pieczywo układamy pastę rybną wygładzając łyżeczką po całej powierzchni.Następnie znowu pieczywo i pastę. W jednej foremce mają być trzy krążki pieczywa i trzy warstwy pasty.Tą sama czynność powtarzamy z drugim torcikiem. Dekorujemy wg. uznania i podajemy :-)
ilka222
zewa
zbysiowa
gusia1000
KRISTOFE
evita0007
. . .ej tam Kris,ostatnio mnie taki leń dopadł że sama w szoku jestem :( ale dziękuję :-)