Sposób przygotowania:
Śniadanko od serca
Pieczarki obrać i pokroić w mała kostkę. Na patelni roztopić masło i wrzucić pieczarki i delikatnie podsmażyć. W między czasie parówki obrać z osłonek i rozkroić wzdłuż na pół,ale zostawić około 2 cm nie nacięte. Następnie zawinąć parówki w przeciwną stronę jak idzie nacięcie i spiąć wykałaczką aby serduszko się dobrze trzymało. Położyć na pieczarki i chwilkę podgrzać, następnie do każdego serduszka wbić jajko i przyprawić do smaku. Smażyć do ulubionego stopnia ścięcia jajka. Przełożyć na talerz i posypać szczypiorkiem. Smacznego!
![Śniadanko od serca Śniadanko od serca](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sniadanko-od-serca-267050.jpg)
![Śniadanko od serca Śniadanko od serca](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sniadanko-od-serca-267051.jpg)
![Śniadanko od serca Śniadanko od serca](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sniadanko-od-serca-267052.jpg)
![Śniadanko od serca Śniadanko od serca](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sniadanko-od-serca-267053.jpg)
marietta