Sposób przygotowania:
Sok z brzoskwiń, jabłek, gruszek i winogron
Owoce dokładnie myjemy. Brzoskwinie pozbawiamy pestek, z jabłek usuwamy szypułki oraz gniazda nasienne. Winogrona pozbawiamy pestek, odrywamy od łodygi. Gruszki kroimy na ćwiartki, pozbawiamy gniazd nasiennych i szypułek. Bo to one sa najbardziej gorzkie jak i pestki.
Do sokowirówki wrzucamy kolejno gruszki, winogrona, jabłka, brzoskwinie. gdy wszytskie owoce będą przeciśnięte, w dużym naczyniu możemy doprawić je jedna łyżeczką mielonego imbiru. Smak będzie wyjątkowy.
Do sokowirówki wrzucamy kolejno gruszki, winogrona, jabłka, brzoskwinie. gdy wszytskie owoce będą przeciśnięte, w dużym naczyniu możemy doprawić je jedna łyżeczką mielonego imbiru. Smak będzie wyjątkowy.