eli_555

eli_555

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1833]

Sos chrzanowy Eli

  • 6
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 14

Pyszny sos do wędlin,zimnych mięs i jajek.

Sos chrzanowy Eli

Składniki:

Sos chrzanowy Eli

 

  • 500ml majonezu dekoracyjnego(ze słoika 700ml)Winiary
  • 1 duży słoik chrzanu
  • 1/2 łyżeczki cukru
  • sól i sok z cytryny do smaku

Sposób przygotowania:

Sos chrzanowy Eli
Chrzan wyłożyć na gęste sitko i zostawić do odcieknięcia.Odcieknięty chrzan i cukier dodac do majonezu,doprawić do smaku solą i sokiem z cytryny.Podawać do zimnych mięs,wędlin i jajek.Smacznego!