Sposób przygotowania:
Sos pomidorowy z natką do gołąbków
Do rosołku dodać przecier pomidorowy oraz sól, pieprz i wegetę do smaku. W garnuszku rozmieszać z wodą śmietanę oraz mąkę i zagęścić sos pomidorowy. Natkę pietruszki posiekać i na koniec dać do sosu. Jeśli trzeba ponownie doprawić sos. Podawać do nadziewanych mięsami warzyw.
![Sos pomidorowy z natką do gołąbków Sos pomidorowy z natką do gołąbków](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-pomidorowy-z-natka-do-golabkow-124132.jpg)
![Sos pomidorowy z natką do gołąbków Sos pomidorowy z natką do gołąbków](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-pomidorowy-z-natka-do-golabkow-124133.jpg)
![Sos pomidorowy z natką do gołąbków Sos pomidorowy z natką do gołąbków](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-pomidorowy-z-natka-do-golabkow-124134.jpg)
![Sos pomidorowy z natką do gołąbków Sos pomidorowy z natką do gołąbków](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/sos-pomidorowy-z-natka-do-golabkow-124135.jpg)