marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Sos tatarski

  • 4
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

Jajka ugotowane obrać,cebulkę,ogórek i grzybki posiekać,dodać majonez oraz przyprawić.

Sos tatarski

Składniki:

Sos tatarski

 

  • 2 jajka,
  • majonez,
  • słoiczek grzybków marynowanych,
  • szalotka,
  • ogórek kiszony,
  • sól i pieprz,
  • ostra papryka do smaku.

Sposób przygotowania:

Sos tatarski
Jajka gotować 9-10 min.a następnie obrać i posiekać.Ogóreczki wyjąć ze słoika jak zarówno grzybki marynowane i cebulkę sałat- -kową posiekać i dodać majonez.Wymieszać i przyprawić solą, pieprzem ostrą mieloną papryką.

Tagi:

jajko jajka