Sposób przygotowania:
Spaghetti wg Gosi
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu, odcedzamy. Mięso mielone przekładamy do głębszej patelni na rozgrzany olej.
Smażymy i przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką. Do podsmażonego mięsa wlewamy wodę i dodajemy kostkę rosołową, ketchup oraz koncentrat pomidorowy.
Doprowadzamy do wrzenia i gotujemy przez chwilę. Całość zagęszczamy mąką wymieszaną w małej ilości wody lub śmietanki.
Porcje makaronu wykładamy na talerze i polewamy sosem.
Smażymy i przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i ostrą papryką. Do podsmażonego mięsa wlewamy wodę i dodajemy kostkę rosołową, ketchup oraz koncentrat pomidorowy.
Doprowadzamy do wrzenia i gotujemy przez chwilę. Całość zagęszczamy mąką wymieszaną w małej ilości wody lub śmietanki.
Porcje makaronu wykładamy na talerze i polewamy sosem.