Sposób przygotowania:
Spaghetti z białym serem
Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie z łyżką oliwy.
Cebulę obieramy i siekamy w kosteczkę.
Boczek kroję w cienkie słupki bądź w kostkę.
Na patelni podsmażam boczek kiedy sie wytopi odlewam uzyskany tłuszcz dodaję cebulę i podsmażam. Jezeli mam nadmiar tłuszczu wylewam.
Do boczku przekładam ugotowany makaron mieszam. Wkruszam bialy ser, podsmazam kilka chwil. Doprawiam solą i pierzem. Podaje na ciepło opruszając szczypiorkiem.
Cebulę obieramy i siekamy w kosteczkę.
Boczek kroję w cienkie słupki bądź w kostkę.
Na patelni podsmażam boczek kiedy sie wytopi odlewam uzyskany tłuszcz dodaję cebulę i podsmażam. Jezeli mam nadmiar tłuszczu wylewam.
Do boczku przekładam ugotowany makaron mieszam. Wkruszam bialy ser, podsmazam kilka chwil. Doprawiam solą i pierzem. Podaje na ciepło opruszając szczypiorkiem.