Sposób przygotowania:
Spaghetti z łososiem, kukurydzą i natką pietruszki
1. Łososia i kukurydzę odsączamy na gęstym sicie. Ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Natkę pietruszki płuczemy, dokładnie osuszamy i drobno kroimy.
2. Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oleju do miękkości. Gdy będzie miękki odcedzamy.
3. Gorący makaron nakładamy na talerze, następnie na każdą porcję makaronu nakładamy porcje łososia i kukurydzy, posypujemy serem żółtym, obficie natką pietruszki i ulubionymi suszonymi ziołami.
4. Danie podajemy od razu gorące po przygotowaniu. Smacznego.
2. Makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oleju do miękkości. Gdy będzie miękki odcedzamy.
3. Gorący makaron nakładamy na talerze, następnie na każdą porcję makaronu nakładamy porcje łososia i kukurydzy, posypujemy serem żółtym, obficie natką pietruszki i ulubionymi suszonymi ziołami.
4. Danie podajemy od razu gorące po przygotowaniu. Smacznego.