Sposób przygotowania:
Spaghetti z rybą
Przygotowanie:
Makaron ugotować,przelać zimną wodą,polać oliwą i wstawić do nagrzanego piekarnika.Kiedy będzie gorący,wymieszać z koncentratem pomidorowym i obraną z ości i podzieloną na części rybą smażoną
Po wyporcjowaniu potrawę posypać twardym,tartym serem.Zamiast ryby można dodać szynkę pokrajaną w paski lub kostkę,albo grzyby gotowane.
Makaron w ten sposób przyrządzany jest wielkim przysmakiem i popularną potrawą Włochów.
Makaron ugotować,przelać zimną wodą,polać oliwą i wstawić do nagrzanego piekarnika.Kiedy będzie gorący,wymieszać z koncentratem pomidorowym i obraną z ości i podzieloną na części rybą smażoną
Po wyporcjowaniu potrawę posypać twardym,tartym serem.Zamiast ryby można dodać szynkę pokrajaną w paski lub kostkę,albo grzyby gotowane.
Makaron w ten sposób przyrządzany jest wielkim przysmakiem i popularną potrawą Włochów.