Sposób przygotowania:
Sznycel z jajkiem sadzonym na puree czosnkowym
Łopatkę kroimy w kostkę. Cebulę kroimy dość grubo, podsmażamy na maśle. Mielimy cebulę z mięsem. Dodajemy jajka, czosnek granulowany i sól do smaku. Wyrabiamy masę.
Formujemy płaskie sznycelki. Smażymy je na patelni grillowej.
Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu dusimy ze śmietaną, dodajemy czosnek granulowany.
Jajka smażymy, solimy, podajemy na sznyclu.
Formujemy płaskie sznycelki. Smażymy je na patelni grillowej.
Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu dusimy ze śmietaną, dodajemy czosnek granulowany.
Jajka smażymy, solimy, podajemy na sznyclu.
lukrowanepierniczki
skuter5
biedroneczki
skuter5
mocsłodkości