Sposób przygotowania:
Super hot-dog z nadzieniem.
Bułki hot-dogowe wypakować i dać na pięć min do mikrofalówki,a-
-by rozmrozić je.Wyjąć,naciąć wzdłuż,a z parówek zdjąć osłonki
i włożyć do rozciętych do połowy bułek i naciąć z kolei kiełbaski
tak samo.Kukurydzę wyjąć i osączyć,a ogórka pokroić w kostkę.
Wymieszać i nakładać łyżeczką w nacięcia parówki po trochu i
ułożyć na talerzu.Dać do mikrofali,nastawić na opiekanie i czas.
Opiekać z ok.10 min.Po wyjęciu polewać musztardą i ketchupem.
-by rozmrozić je.Wyjąć,naciąć wzdłuż,a z parówek zdjąć osłonki
i włożyć do rozciętych do połowy bułek i naciąć z kolei kiełbaski
tak samo.Kukurydzę wyjąć i osączyć,a ogórka pokroić w kostkę.
Wymieszać i nakładać łyżeczką w nacięcia parówki po trochu i
ułożyć na talerzu.Dać do mikrofali,nastawić na opiekanie i czas.
Opiekać z ok.10 min.Po wyjęciu polewać musztardą i ketchupem.