Sposób przygotowania:
Surówka z białej kapusty z kukurydzą
Warzywa obrać,umyć.
Kapustę drobno poszatkować, marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, pora pokroić w piórka.
Cebulę pokroić w małą kostkę.
Warzywa umieścić w misce, dodać odsączoną z soku kukurydzę oraz posiekany drobno koperek.
Składniki na sos połączyć razem, przelać do warzyw.
Całość dokładnie wymieszać.
Przed podaniem schłodzić w lodówce.
Kapustę drobno poszatkować, marchew zetrzeć na tarce o dużych oczkach, pora pokroić w piórka.
Cebulę pokroić w małą kostkę.
Warzywa umieścić w misce, dodać odsączoną z soku kukurydzę oraz posiekany drobno koperek.
Składniki na sos połączyć razem, przelać do warzyw.
Całość dokładnie wymieszać.
Przed podaniem schłodzić w lodówce.