pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1427]

Surówka z marynowanymi koreczkami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

Szybka surówka wzbogacona "kupnymi" koreczkami

Surówka z marynowanymi koreczkami

Składniki:

Surówka z marynowanymi koreczkami

 

  • 1/2 główki kapusty białej,
  • 1 marchewka,
  • 6 koreczków warzywnych marynowanych,
  • sól do smaku,
  • cukier brązowy do smaku

 

 

Sposób przygotowania:

Surówka z marynowanymi koreczkami
Białą kapustę drobno szatkujemy, Łączymy z marchewką startą na tarce oraz z marynowanymi koreczkami warzywnymi (ja użyłem Raut firmy Ole) z których pozbywamy się wykałaczek. Wszystkie składniki polewamy odrobiną zalewy z koreczków i przyprawiamy do smaku solą oraz cukrem brązowym. Smacznego.