pacpaw

pacpaw

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1427]

Surówka z młodej kapusty i koperku

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

młodzieżowa surówka z młodej kapusty i młodego koperku

Surówka z młodej kapusty i koperku

Składniki:

Surówka z młodej kapusty i koperku

 

  • 1/2 główki kapusta biała,
  • 2 łyżki koperek siekany,
  • 4 szczypty cukier brązowy,
  • sól do smaku,
  • 2 marchewki

 

Sposób przygotowania:

Surówka z młodej kapusty i koperku
Kapustę trzemy na płaskiej tarce. Dodajemy posiekany koperek, cukier brązowy oraz sól do smaku. Marchewki trzemy na najmniejszych oczkach i też dodajemy do kapusty. Całość mieszamy i odstawiamy w chłodne miejsce na 2-3 godziny. Po tym czasie spożywamy. Smacznego.

Tagi:

kapusta