Sposób przygotowania:
Świąteczne jajka z selerem konserwowym
Jajka gotuję na twardo w osolonej wodzie. Studzę. Następnie obieram jajka i kroję na pół. Za pomocą łyżki wybieram żółtka.
Natkę pietruszki myję i drobno kroję. Następnie dodaję do żółtka. Selera konserwowanego również drobno kroję i dodaję do żółtka.
Doprawiam. Dodaję majonez i chrzan. Całość mieszam lekko dociskając widelce. Nakładam łyżeczką farsz na połówki jajek. Smacznego.
Natkę pietruszki myję i drobno kroję. Następnie dodaję do żółtka. Selera konserwowanego również drobno kroję i dodaję do żółtka.
Doprawiam. Dodaję majonez i chrzan. Całość mieszam lekko dociskając widelce. Nakładam łyżeczką farsz na połówki jajek. Smacznego.