Sposób przygotowania:
szaszłyki mojego męża
Filety kroimy w sporą kostkę, zasypujemy przyprawą do kurczaka, mieszamy i wkładamy do lodówki na 30 minut.
Boczek i pieczarki kroimy w plastry grubości mniej więcej 0,5 cm, pieczarki polewamy odrobiną oleju, posypujemy vegetą, mieszamy, cebulę kroimy w ćwiartki, następnie rozdzielamy jej warstwy, zalewamy odrobiną oleju i zasypujemy vergetą, mieszamy i zostawiamy na jakieś 15 minut.
patyczki do szaszłyków namaczamy, następnie nadziewamy na nie składniki w kolejności kurczak-cebula-biczek-pieczarki
pieczemy na grillu
Boczek i pieczarki kroimy w plastry grubości mniej więcej 0,5 cm, pieczarki polewamy odrobiną oleju, posypujemy vegetą, mieszamy, cebulę kroimy w ćwiartki, następnie rozdzielamy jej warstwy, zalewamy odrobiną oleju i zasypujemy vergetą, mieszamy i zostawiamy na jakieś 15 minut.
patyczki do szaszłyków namaczamy, następnie nadziewamy na nie składniki w kolejności kurczak-cebula-biczek-pieczarki
pieczemy na grillu