Sposób przygotowania:
Szpinak do obiadu:)
Na początek wcześniej rozmrożony szpinak wrzucamy do garnuszka szpinak dolewamy do tego rosołu aby się nie przypalił i nie przywarł do dna. gotujemy 15 min na większym ogniu Potem obieramy ząbki czosnku i kroimy w plastry. Dodajemy go szpinaku i wszystko mieszamy i znów gotujemy 15 min. Po ostygnięciu wyśmienity bogaty w magnez szpinak do obiadu.Porcja dla 5 osób Smacznego!:)
edytaha
Bernadetta
elzbieta8960
Szpinak robi sie bardzo krotko bo inaczej wyjdzie brudno zielona rozgotowana papka szpinakowa a w tym przypadku jeszcze bez smaku.
Uwazam ze ten przepis to sposob na to jak zmarnowac szpinak i sobie go obrzydzic....
agabi22
Remik1515
To jest mój przepis własny a nie jakiś normalny w sensie który każdy zna:)
Pzdr
Bernadetta
Babciagramolka
anullka7
darmiona