Sposób przygotowania:
Szpinak z brokułem i paluszkami krabowym
Liście świeżego szpinaku dobrze myjemy i osuszamy (na czystej ściereczce kuchennej lub w wirówce do sałaty).
Brokuła myjemy, dzielimy na różyczki, a te kroimy w kawałki.
Paluszki krabowe surimi odwijamy z folii i kroimy w mniejsze kawałki.
Wszystkie składniki wrzucamy do miski.
Przygotowujemy dressing. Jogurt mieszamy z oliwą, solą, pieprzem, suszonym czosnkiem i polewamy sałatkę. Mieszamy.
Brokuła myjemy, dzielimy na różyczki, a te kroimy w kawałki.
Paluszki krabowe surimi odwijamy z folii i kroimy w mniejsze kawałki.
Wszystkie składniki wrzucamy do miski.
Przygotowujemy dressing. Jogurt mieszamy z oliwą, solą, pieprzem, suszonym czosnkiem i polewamy sałatkę. Mieszamy.