Sposób przygotowania:
Szybki bigos z marynowanymi grzybkamiETAP 1:
1. Pokroić kapustę i gotować w garnku z osoloną wodą godzinę.
2. W czasie gotowania kapusty pokroić cebulę, kiełbasę i grzybki na kawałeczki, podsmażyć na patelni.
3. Do kapusty dodać koncentrat pomidorowy i wymieszać.
4. Po godzinie odcedzić kapustę, dodać składniki z patelni, doprawić pieprzem, majerankiem i kminkiem.
Brudny Laptop
Takie wspomnienia mam czytając "przepis" na "bigos" szanownej Pani "Kuchareczki". Bo cóż tu mamy ?
Bigos czy "bigos orvella? Zaprawdę, jeśli bozia jest, to i diabeł jest, a jak diabeł to i piekło. A w tym piekle
powinny smażyć się kuchty co to kiszoną kapustę z kiełbasą i marynowanymi (sic!) grzybami nazywają
bigosem!
Wykupiłem klątwę w internetach żeby Pani trafiła do piekła jeszcze za życia.
Ament.
no w piekle zapewne są takie zgryźliwe osoby jak szanowny Brudny Laptop to będziemy tam razem .
Brudny Laptop
My, sprzęty elektroniczne nie mamy duszy, jak na przykład żelazka, więc i do piekła nie idziemy.
Po śmierci zostajemy zazwyczaj rozebrane na części, minerały ziem rzadkich są odzyskiwane i
tym sposobem kontynuujemy życie w kolejnych elektronicznych ciałach.
Tak więc Pani "Kuchareczko", będzie się Pani męczy w piekle bez mojej szanownej osoby ale w
towarzystwie reszty niewydarzonych "kucharzy" z tego pożal-się-boże serwisu.
oj Laptopie ja nigdy nie powiedziałam i nie sądziłam że dobrze gotuję, ale sprawia mi radochę wrzucanie tutaj przepisów. O ile mnie można jeszcze nazwać niewydarzoną to innych obraziłeś, bo wiele osób tutaj gotuje świetnie.
Brudny Laptop
Nie przeczytałaś ze zrozumieniem komentarza/y.
Log-off.