Sposób przygotowania:
Szybkie, proste grzanki chlebowe
Kromki chleba kroimy w drobną ,nie za dużą kostkę.
Na patelni rozgrzewamy oleju i dodajemy nasze pokrojone w kostkę kromki.
Podsmażymy mieszając, aż nasze grzanki będą chrupkie i pięknie zrumienione.
Grzanki możemy również ułożyć na blasze skropione oliwą i piec w piekarniku aż uzyskają złoty kolor w temperaturze około 190 stopni.
Możemy również po skropieniu oliwą obsypać grzanki ziołami , wymieszać i dopiero smażyć.
Na patelni rozgrzewamy oleju i dodajemy nasze pokrojone w kostkę kromki.
Podsmażymy mieszając, aż nasze grzanki będą chrupkie i pięknie zrumienione.
Grzanki możemy również ułożyć na blasze skropione oliwą i piec w piekarniku aż uzyskają złoty kolor w temperaturze około 190 stopni.
Możemy również po skropieniu oliwą obsypać grzanki ziołami , wymieszać i dopiero smażyć.
gusia1000