Sposób przygotowania:
Szybkie przekąski
Placki tortilli rozłożyć posmarować twarożkiem śmietankowym, rozłożyć plasterki sera żółtego.
Na ser rozłożyć plasterki szynki konserwowej, posmarować majonezem, a następnie ciasno zwinąć w rulon, obwinąć folią spożywczą i włożyć do lodówki na 2 godzinki.
Wyjąć i pokroić w 1 - 1,5 cm plastry i podawać na stół.
Następny placek posmarować majonezem, rozłożyć szynkę, plastry sera oraz kawałki łososia u mnie (obrane brzuszki z łososia).Ponownie posmarować majonezem ,zwinąć ciasno w rulon owinąć folią i włożyć do lodówki na 2 godzinki ,po wyjęciu odwinąć folię spożywczą spiąć wykałaczkami i pokroić w plastry o szerokości 1 cm.
Placki tortilli możemy nadziewać czym chata bogata to znaczy co mamy w naszej lodówce.
Na ser rozłożyć plasterki szynki konserwowej, posmarować majonezem, a następnie ciasno zwinąć w rulon, obwinąć folią spożywczą i włożyć do lodówki na 2 godzinki.
Wyjąć i pokroić w 1 - 1,5 cm plastry i podawać na stół.
Następny placek posmarować majonezem, rozłożyć szynkę, plastry sera oraz kawałki łososia u mnie (obrane brzuszki z łososia).Ponownie posmarować majonezem ,zwinąć ciasno w rulon owinąć folią i włożyć do lodówki na 2 godzinki ,po wyjęciu odwinąć folię spożywczą spiąć wykałaczkami i pokroić w plastry o szerokości 1 cm.
Placki tortilli możemy nadziewać czym chata bogata to znaczy co mamy w naszej lodówce.
gusia1000