Sposób przygotowania:
Tortille z fasolką, pieczarkami i kurczakiem
1) Pieczarki myjemy, obieramy i kroimy w drobną kosteczkę lub na mniejsze kawałki (jak wolimy).
2) Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy pokrojone pieczarki i posypujemy majerankiem.
3) Do podsmażonych pieczarek wrzucamy rozmrożoną fasolkę szparagową. Przez jeszcze chwilę podsmażamy i ściągamy z ognia.
4) Paprykę myjemy, kroimy w kostkę i podsmażamy w małym garnuszku.
5) Mięso z kurczaka kroimy w kosteczkę, wrzucamy na rozgrzany tłuszcz na patelni, wsypujemy paprykę ostrą, pieprz ognisty i smażymy.
6) Usmażone mięso przekładamy na ręcznik papierowy do odsączenia z nadmiaru tłuszczu.
7) Na tortille wykładamy fasolkę z pieczarkami.
8) Następnie kładziemy podsmażone mięso z kurczaka.
9) Na koniec dajemy podsmażoną paprykę i wbijamy wykałaczki - tak jak na zdjęciu.
2) Na patelni rozgrzewamy olej, wrzucamy pokrojone pieczarki i posypujemy majerankiem.
3) Do podsmażonych pieczarek wrzucamy rozmrożoną fasolkę szparagową. Przez jeszcze chwilę podsmażamy i ściągamy z ognia.
4) Paprykę myjemy, kroimy w kostkę i podsmażamy w małym garnuszku.
5) Mięso z kurczaka kroimy w kosteczkę, wrzucamy na rozgrzany tłuszcz na patelni, wsypujemy paprykę ostrą, pieprz ognisty i smażymy.
6) Usmażone mięso przekładamy na ręcznik papierowy do odsączenia z nadmiaru tłuszczu.
7) Na tortille wykładamy fasolkę z pieczarkami.
8) Następnie kładziemy podsmażone mięso z kurczaka.
9) Na koniec dajemy podsmażoną paprykę i wbijamy wykałaczki - tak jak na zdjęciu.