laura100

laura100

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 287]

Szynka bez kości

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Swojska szyneczka takiej nie kupimy

Szynka bez kości

Składniki:

Szynka bez kości

 

 

 

Sposób przygotowania:

Szynka bez kości
Szynkę umyć i włożyc do garnka. Zalać wodą tak aby była przykryta. Włoszczyznę obrać,umyć i dodać do szynki.Wrzucić przyprawy i całośc gotować pod przykryciem na małym ogniu, około 1,5 godzinki.Ugotowaną szynkę wyjąć z garnka i ostudzić. Posmarować ją musztardą i posypać rozdrobnionym chlebkiem.Ułożyć na folii aluminowej ,wstawic do piekarnika na ruszt i piec w tem 225 stopni przez 15 minut .

Tagi:

chleb szynka