Sposób przygotowania:
Tartinki z pieczonym kurczakiemPieczywo
![Tartinki z piwczonym kurczakiem Tartinki z piwczonym kurczakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/tartinki-z-piwczonym-kurczakiem-493295.jpg)
Bagietkę, lub inne pieczywo, kroimy na małe kromki. Delikatnie smarujemy masłem z jednej strony.
Dodatki
![Tartinki z piwczonym kurczakiem Tartinki z piwczonym kurczakiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_PRZEPISU_ETAP/tartinki-z-piwczonym-kurczakiem-493297.jpg)
Dokładnie wystudzone, pieczone udka z kurczaka kroimy na małe kawałki i układamy na kromkach pieczywa.
Na każdą wykładamy po kleksie majonezu.
Zielonego ogórka dokładnie myjemy i osuszamy. Kroimy w dość cienki półplasterki i układamy po dwa na każdej kanapce.