milena123101

milena123101

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 176]

Tartinki z rulonikami z polędwicy

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Tartinki z rulonikami z polędwicy są idealne na kolację

Tartinki z rulonikami z polędwicy

Składniki:

Tartinki z rulonikami z polędwicy

 

  • 1 serek topiony z serem
  • 1 mała bagietka
  • 7 plasterków polędwicy
  • 1 zielony ogórek
  • natka pietruszki

Sposób przygotowania:

Tartinki z rulonikami z polędwicy
Bagietkę kroimy na kromki. Następnie wstawiamy na chwilkę do gorącego piekarnika, aby kromki stały się chrupiące. Plasterki polędwicy zwijamy w ruloniki. Zielonego ogórka myjemy i kroimy w plasterki. każdą kromkę smarujemy serkiem topionym z szynką, układamy na niej rulonik z szynki i plasterek ogórka. Tartinki można udekorować natką pietruszki.

Tagi:

sery ser