marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Tartinki z ryżowych chlebków i łososia.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Krążki ryżowe rozpakować i zrobić tartinki z płatów łososiowych i ugotowanych jaj na twardo oraz rzodkiewek i natki.Posolić i popieprzyć.

Tartinki z ryżowych chlebków i łososia.

Składniki:

Tartinki z ryżowych chlebków i łososia.

 

  • 2 opakowania ryżowych chlebków,
  • 8 płatów łososiowych,
  • 3 jajka na twardo,
  • natka pietruszki do przybrania,
  • pęczek rzodkiewek,
  • sól i pieprz mielony czarny.

Sposób przygotowania:

Tartinki z ryżowych chlebków i łososia.
Wypakować chlebki ryżowe z woreczków,jajka ugotować na twardo,rzodkiewki umyć i pokroić na plasterki,płaty łososiowe pok-
-roić na średnie kawałki i każdy kłaść z plasterkiem jajka,rzodkie-
-wek na krążek ryżowy i przybrać natką.Posypać szczyptą soli i
pieprzu.

Tagi:

jajko jajka