Sposób przygotowania:
Tatar wołowy
Wołowinę dokładnie oczyść, zmielic w maszynce do miesa.
Do zmielonego mięso dodac musztarde, jajko i żółtko, obraną, drobno pokrojoną cebulę.
Doprawic do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem oraz przyprawą w płynie.
Całośc dokładnie wymieszac do połączenia składników.
Ogórki pokroic w kostkę.
Na szklany półmisek wyłóżyc tatar, dookoło ułożyc pokrojone ogórki.
Udekorowac natką pietruszki.
Do zmielonego mięso dodac musztarde, jajko i żółtko, obraną, drobno pokrojoną cebulę.
Doprawic do smaku solą i świeżo mielonym pieprzem oraz przyprawą w płynie.
Całośc dokładnie wymieszac do połączenia składników.
Ogórki pokroic w kostkę.
Na szklany półmisek wyłóżyc tatar, dookoło ułożyc pokrojone ogórki.
Udekorowac natką pietruszki.
gusia1000