Sposób przygotowania:
Tortilla z chrupiącym kotletem
Kotlety, ( które zostały z obiadu ) pokroić w paski i podsmażyć na odrobinie oleju.
Warzywa pokroić w plasterki. Placki tortilli podsmażyć na suchej patelni z obu storn.
Na każdy placek polać oba sosy i rozsmarować na plackach. Następnie ułożyć na plackach warzywa, kotlety, polać dodatkowo sosami i posypać prażoną cebulką.
Tortille zwinąć w rożki i zabezpieczyć folią aluminiową a potem zajadać póki ciepłe.
Warzywa pokroić w plasterki. Placki tortilli podsmażyć na suchej patelni z obu storn.
Na każdy placek polać oba sosy i rozsmarować na plackach. Następnie ułożyć na plackach warzywa, kotlety, polać dodatkowo sosami i posypać prażoną cebulką.
Tortille zwinąć w rożki i zabezpieczyć folią aluminiową a potem zajadać póki ciepłe.