Sposób przygotowania:
Makaronowe uszka z kurczakiem i warzywami
1. Uszka gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.
2. Marchewkę, paprykę, chilli i czosnek siekamy na drobną kostkę.
3. Kurczaka kroimy w paski.
4. Całość smażymy po pięć minut, wrzucając na patelnię w tej kolejności: kurczak, marchewka, papryka i kukurydza.
5. Na koniec dorzucamy czosnek i posiekane chilli.
6. Podsmażone warzywa z kurczakiem mieszamy z ugotowanym makaronem i posiekaną kolendrą. Danie doprawiamy solą i pieprzem.
Przepis z Lubella.pl
2. Marchewkę, paprykę, chilli i czosnek siekamy na drobną kostkę.
3. Kurczaka kroimy w paski.
4. Całość smażymy po pięć minut, wrzucając na patelnię w tej kolejności: kurczak, marchewka, papryka i kukurydza.
5. Na koniec dorzucamy czosnek i posiekane chilli.
6. Podsmażone warzywa z kurczakiem mieszamy z ugotowanym makaronem i posiekaną kolendrą. Danie doprawiamy solą i pieprzem.
Przepis z Lubella.pl