Sposób przygotowania:
Tortilla z sosem pesto
Mięso opłukać, osuszyć i pokroić w paski. Posypać przyprawą i podsmażyć na
oliwie na złoto. Papryke umyć, oczyścić z gniazda nasiennego i pokroić w
paski. Cebule obrać , pokroić w pióra. Sałate opłukać, osuszyc i porwać na
mniejsze kawalki. Placki tortilli podgrzać na patelni. Każdy posmarować grubo sosem
pesto, nałożyć na nie porwane liście sałaty lodowej,
papryke, mięso, cebule. Całość dokładnie zwinąć .
oliwie na złoto. Papryke umyć, oczyścić z gniazda nasiennego i pokroić w
paski. Cebule obrać , pokroić w pióra. Sałate opłukać, osuszyc i porwać na
mniejsze kawalki. Placki tortilli podgrzać na patelni. Każdy posmarować grubo sosem
pesto, nałożyć na nie porwane liście sałaty lodowej,
papryke, mięso, cebule. Całość dokładnie zwinąć .