Sposób przygotowania:
Tosty z serem i bekonem
Boczek smażymy na gorącej patelni teflonowej, tak aby pomarszczyl się, wytopił i stał mocno chrupiący.
Do tostera zamykanego wkladamy po 2 kromki, na to ser, bekon i nakrywamy pozostalym chlebem, zamykamy , czekamy aż ser sie rozpusci, a grzanki się zesłocą i gotowe. Szybkie, proste i smaczne tosciki, polecam jako przekąske czy śniadanie. Swietnei smakują z jajecznicą. Jeśli nei lubimy boczku mozna uzyć szynki i tez ją wcześniej przesmazyć, wtedy będzie grupiąca, ser miękki, cleb puszysty, świetne połączenie i w konsystencji i w smaku, poelcam :) i zycze smacznego oczywiście :)
Do tostera zamykanego wkladamy po 2 kromki, na to ser, bekon i nakrywamy pozostalym chlebem, zamykamy , czekamy aż ser sie rozpusci, a grzanki się zesłocą i gotowe. Szybkie, proste i smaczne tosciki, polecam jako przekąske czy śniadanie. Swietnei smakują z jajecznicą. Jeśli nei lubimy boczku mozna uzyć szynki i tez ją wcześniej przesmazyć, wtedy będzie grupiąca, ser miękki, cleb puszysty, świetne połączenie i w konsystencji i w smaku, poelcam :) i zycze smacznego oczywiście :)