kwiatkibratki

kwiatkibratki

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 922]

Tuńczyk w czerwieni

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Dość szybka sałatka do przygotowania

Tuńczyk w czerwieni

Składniki:

Tuńczyk w czerwieni

 

  • 1 puszka czerwonej fasolki
  • 1 puszka tuńczyka w oleju
  • pół czerwonej papryki
  • pół czerwonej cebuli
  • 2 łyżki oliwy
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Tuńczyk w czerwieni
Obrać cebulę. Posiekać. Odsączyć fasolę. Paprykę pokroić w kostkę. Tuńczyka nie odsączyć. Wszystkie składniki wymieszać. Przyprawić. Schłodzić.