Sposób przygotowania:
Twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem
1. Twarożek przekładamy do miseczki i rozgniatamy widelcem.
2. Rzodkiewki oraz szczypiorek kroimy w drobniutka kosteczkę.
3. Pokrojone rzodkiewki i szczypiorek dodajemy do sera.
4. Dodajemy jogurt lub śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy.
5. Podajemy z pieczywem.
6. Opcjonalnie możemy dodać cebulę lub czosnek.
2. Rzodkiewki oraz szczypiorek kroimy w drobniutka kosteczkę.
3. Pokrojone rzodkiewki i szczypiorek dodajemy do sera.
4. Dodajemy jogurt lub śmietanę i doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy.
5. Podajemy z pieczywem.
6. Opcjonalnie możemy dodać cebulę lub czosnek.
skuter5
Czekoladka 2
biedroneczki